Denne bensinstasjonen samlet 88.000 kroner til Kreftforeningen

Circle K i Breivika samlet i oktober inn 88.250 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen.

  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Bensinstasjonen har tradisjon tro benyttet seg av bilvask for å samle inn mest mulig penger. Hver poleringsvask som ble gjennomført på stasjonen ga 50 kroner til aksjonen.

– Jeg er stolt, glad og kry over at vi er den stasjonen som gir mest til Rosa Sløyfe-aksjonen i år. Som daglig leder er jeg utrolig stolt av den fantastiske gjengen som jobber her, sier stasjonsdriver Benny Idar Mikkelsen hos Circle K Breivika, i en pressemelding.

Tromsø på topp

Kampanjen har vært gjennomgående hos Circle K-stasjonene i hele landet, og på listen over stasjonene som samlet inn mest i Troms kapret tromsøstasjonene både første- og andreplassen.

Øverst på lista troner altså stasjonen i Breivika, mens Circle K på Nansens plass samlet inn 25.300 kroner og endte på andreplass.

200.000 kroner

Sammen med stasjonene i Harstad, på Storslett og på Finnsnes samlet stasjonene i Troms inn over 200.000 kroner til aksjonen.

– Denne aksjonen lar oss være kreative samtidig som vi får anledning til å rette fokus mot kreftsaken. Med pengestøtte til kreftforskning kan vi være med på å redde mange liv i fremtiden, sier Mikkelsen.

Totalt samlet Circle K på landsbasis inn nærmere 3,4 millioner gjennom bilvask-kampanjen.