Unge Høyre vil gjøre kjøretimer til gyldig fravær på skolen

Troms Unge Høyre avholdt årsmøte i helgen. Der ble både nytt styre og ny politikk vedtatt.

NYVALGT: Ole Even Andreassen (til venstre), Tonje Nilsen, Benjamin Furuly, Amalie Naimak og Sondre Andersen ble i helgen valgt inn i styret til Troms Unge Høyre. Foto: Privat 

nyheter

I helgen arrangerte Troms Unge Høyre årsmøte i Tromsø. Her ble et nytt styre valgt, og fra Tromsø ble Sondre Andersen valgt inn.

Benjamin Furuly fra Bardu ble valgt til leder, og i tillegg til Andersen sitter Tonje Nilsen fra Storfjord, Amalie Naimak fra Storfjord og Ole Even Andreassen fra Harstad.

Geografisk spredning

– Det er ufattelig stort å bli valgt til leder av Troms Unge Høyre. Sammen med det nyvalgte arbeidsutvalget gleder jeg meg til å sette i gang arbeidet. Det kommende året kommer til å preges av valgkampen, og vi skal gjøre vårt beste for at Høyre fortsatt skal være representert med to på Stortinget fra Troms, sier den nyvalgte lederen i en pressemelding.

Han trekker frem den store geografiske spredningen som positivt.

– Her er alle regionene i Troms representert, og det tror jeg er en stor styrke. Jeg har stor tro på at dette styret vil ta Troms Unge Høyre til nye høyder, sier Furuly.

Kjøretimer

Videre vedtok Unge Høyre at de ønsker å jobbe for at kjøretimer skal gjelde som gyldig fravær i videregående skole, slik at fraværsgrensen ikke skal påvirkes av kjøretimer.

– Vi ønsker også at aktiv dødshjelp skal bli tillatt i Norge, og at elever på videregående skole ikke skal måtte ha eksamen to dager på rad, heter det i pressemeldingen.