10 ting du kan finne på i helga

Ingen planer i helga? Kanskje noe av dette kan friste?

TONJE OG GITAREN: De fleste kjenner Tonje Unstad som en dyktig låtskriver og musiker. Lørdag spiller hun på Skansen. Foto: Helge Matland 

nyheter

For deg som vil på marked...

1. Fredag og lørdag er det julemesse i Norkirken Tromsø. Her selges håndarbeid, julebakst og lodd.

2. Lørdag og søndag er det julemesse i Fløyahallen. Her er det rundt 70 utstillere.

3. Fredag og lørdag er det julemarked hos Frimisjonen. Også de tilbyr strikkavarer og annet håndarbeid, bakst og sjokolade, glasskunst og mye mer.

For deg som vil på festival...

4. Arctic Pride har program i helga, blant annet med prideparade lørdag og stor pridefest på Hålogaland teater lørdag kveld.

5. Viseklubben Spelts 10-års Jubileumsfestival arrangeres i helga, og her blir det blant annet gjenhør med Tobben og Eros musikk, med Tormod og Ero med band, Groms Plass fra Narvik og Britt Eva Løkkemo med band.

For deg som vil finne på noe med barna...

6. Tonje Unstad spiller barneforestilling i bårstua på Skansen lørdag.

7. Fredag er det urpremiere på Hålogaland teaters aller første smårollingteater "Bæ Bæ Lille" - som passer til barn i alderen 0 til 3 år.

8. På biblioteket er det lørdag bokpresentasjon og høytlesning av skeive barne- og ungdomsbøker i forbindelse med Arctic Pride.

For deg som liker idrett....

9. I kveld spiller Norge landskamp mot Tsjekkia på Eden Arena i Praha klokken 20.45. Kampen kan du følge på MAX eller Dplay.

10. På søndag spiller Tromsø Storm kamp mot Asker Aliens i Tromsøhallen klokken 16.00.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter