Festkveld hos Kirkens Bymisjon: – Stemningen er elektrisk

Det var fullt hus da Kirkens Bymisjon bydde til fest og moteshow for tiende året på rad. Og for aller første gang kunne de i år holde showet i egne lokaler.

Nærmere 150 personer hadde møtt opp for å få med seg moteshowet hos Kirkens Bymisjon.  Foto: Ingrid Blåsmo Aronsen

nyheter

Nærmere 150 mennesker hadde tatt turen til bymisjonshuset i Parkgata fredag kveld. Det var nemlig dags for Kirkens bymisjons årlige moteshow, som tidligere år har blitt holdt på Radisson Blu.

Se stor bildeserie fra moteshowet! (iTromsø pluss)

– Det er ti år siden vi arrangerte vårt første moteshow med mening og dette er første gang vi har det i eget hus etter at vi bygde om i sommer. Det er spennende å kunne ha det her hos oss, og stemningen er elektrisk, sier Vibeke Olsen, samfunnskontakt hos Kirkens Bymisjon.

Fullt hus

Årets moteshow dreide seg om mote fra 60-tallet og musikk fra Beatles.

– Det er skikkelig tøffe 60-tallsklær på stilige modeller, og livemusikk med The Norwegian Beatles, sier Olsen.

På catwalken gikk blant annet fotballspillere fra TUIL, basketspillere fra Tromsø Storm og modeller fra Ebeltoft.

– Det er både musikere, modeller, næringslivet og massevis av frivillige og unge som er med på å skape denne festen, sier hun og utdyper:

– Det er fullt hus og folk synes det er kjempespennende. Det er mange som har vært på moteshowene våre hvert år, og showet forandrer seg fra år til år. I år føles det mer eksklusivt fordi vi har det i eget hus, og vi hadde lyst til å dra folk hit til oss.

Les også: Slik var fjorårets show

Og her kan du se bildene!

– Skikkelig kick!

Etter moteshowets slutt tok Ann Karina Sogge, daglig leder i Kirkens Bymisjon, ordet for å takke publikum for støtten.

– Dette er den første store folkesamlingen vi har hatt her siden vi pusset opp i sommer. Det er så flott at dere kommer hit og vi ønsker at dere skal ta med dere andre til oss. Vi hjelper folk slik at de ikke går til grunne, og dere hjelper oss med dette arbeidet, sa Sogge før hun tilføyde:

– Nå har dere gitt oss en skikkelig kick, og dere har gjort oss så glade ved å komme hit!

FØRSTE GANG: Gun Jacobsen var på sitt første moteshow hos Kirkens Bymisjon denne fredagen, og syntes arrangementet var supert.  Foto: Ingrid Blåsmo Aronsen

Gun Jacobsen var en av mange tilbrakte kvelden hos Kirkens Bymisjon denne fredagen. Hun hadde aldri tidligere vært på bymisjonens moteshow, men var strålende fornøyd etter visningen og konserten.

– Det var kjempefint, med bra musikk og flotte klær. Et supert arrangement, konkluderte hun etter showet.