Årets tromsøværing 2016

– 2016 oppsummeres best som favorittåret mitt, rett og slett

Dette året har virkelig vært Dagny Norvoll Sandviks år, for å si det mildt.

SUKSESS: Dagny Norvoll Sandvik (26) har gjort enorm suksess det siste året. Foto: Tom Benjaminsen 

For første gang føler jeg at jeg er på rett sted til rett tid, og nå gjør jeg akkurat det jeg har lyst til å gjøre.

SLIK STEMMER DU
  • Fram til søndag 11. desember kan du stemme på din favoritt.
  • Det gjør du ved å sende IT Årets, etterfulgt av kandidatens fornavn, til 2399.
  • For eksempel IT Årets Dagny til 2399.
  • Tjenesten koster 1 krone per SMS. Du kan også avgi sin stemme på iTromsøs facebooksider.
nyheter

Med superhiten «Backbeat» la verden for alvor merke til 26-åringen fra Tromsø, og derfra gikk det bare oppover i rasende fart.

– Dette året oppsummeres best som favorittåret mitt, rett og slett. Hvis jeg måtte levd et år i livet mitt på nytt igjen, hadde det definitivt vært dette. Det har skjedd så mye bra og spennende, og jeg har fått gjort alle mine favoritting. Jeg har jobbet med musikk, reist, og ikke minst hatt en fantastisk gjeng rundt meg. Av og til stopper jeg bare opp for å tenke over det som skjer, og være takknemlig for det. Når alt går så fort tror jeg det er lett å «glemme» å oppleve det skikkelig når man står midt i det.

For å toppe kransekaken kan Dagny også bli kåret til Årets tromsøværing.

Spennende 2017

– Det er utrolig kult å bli nominert. Tromsøfolk er virkelig noe for seg selv. Da jeg spilte på Rakettnatt i høst opplevde jeg mer støtte og support fra folk enn jeg noen gang har gjort før. Det er helt sykt!

– Du har jobbet med musikk lenge. Hvordan føles det å endelig slå gjennom?

– Det er veldig deilig å kjenne at man er skikkelig i gang. For første gang føler jeg at jeg er på rett sted til rett tid, og nå gjør jeg akkurat det jeg har lyst til å gjøre. Det blir veldig spennende å se hva 2017 bringer.

Det hun allerede vet er at hun neste år starter med turné, og i februar er Dagny tilbake i Tromsø for å spille på Driv.

– Jeg elsker å spille i Tromsø, og jeg håper mange vil være med å feire alt som har skjedd det siste året. Da blir det skikkelig fest, lover 26-åringen.

Savner Tromsø

Da iTromsø snakker med Dagny skal hun snart opptre på P3-gull. Når det er unnagjort er det ikke lenge igjen før hun vender tilbake til Tromsø.

– Jeg elsker å dra hjem, og jeg savner Tromsø og Norge en del, spesielt i det siste. Jeg reiser hjem hver gang anledningen byr seg. Det er ingenting som kan stoppe meg fra å dra hjem til jul, for å si det sånn, sier hun og ler.

– Savner du byen så mye at du vurderer å flytte hjem?

– Det er umulig å si. Dette året har jeg innsett at man aldri vet hva livet bringer, og det er umulig å forutsi hva som kommer til å skje neste år, neste måned eller neste uke. Jeg kan si ja, men det er bare fordi jeg ser for meg at jeg kommer til å flytte tilbake en vakker dag.