Lanserte ny sterkvin – utsolgt på få timer

Mottakelsen av Bivrost-produktene gikk over alle forventning.

SUKSESS: Lanseringen av Bivrost Akevitt og Bivrost Gin ble en stor suksess. Nå er daglig leder ved Aurora Spirit, Tor Petter W. Christensen, klar for nye utfordring. Foto: Privat 

nyheter

I november lanserte Aurora Spirit sine første flasker av Bivrost Akevitt og Bivrost Gin på Vinmonopolets bestillingsutvalg. Det er ikke tvil om at produktene ble tatt godt imot av kundene. Etter kun noen timer, var alt solgt, opplyser selskapet i ei pressemelding.

LES OGSÅ: Disse nakne tankene søker rockestjerne

– Luksusproblem

– Første leveransen gikk så fort at vi ble nødt til å starte umiddelbart å pakke for ny forsyning få dager etter slippet på Vinmonopolet. Noen dager etter måtte vi pakke atter en ny forsyning, og ser at forespørslene begynner å spise opp lageret vårt. Det er et luksusproblem, men vi klarer å håndtere det, sier daglig leder ved Aurora Spirit, Tor Petter W. Christensen

Testet

Sommeren 2016 etablerte Aurora Spirit verdens nordligste destilleri i Lyngen. De har blant annet tett samarbeid med Mack, og i høst kom de med nyheten om at de to selskapene sammen skal lage verdens nordligste whisky.

Før Bivrost Akevitt og Bivrost Gin ble lansert, har det blitt testet av Aurora Spirits samarbeidspartnere i Tromsø, Oslo, Edinburgh og York.

– Vi har blitt anmeldt av flere anerkjente testere med gode til svært gode resultater. Tilbakemeldingene er solide, både på merkevaren vår og aroma og smak, sier Christensen.

– Nå er det bare å kjøre på videre. Vi har flere spennende prosjekter og produkter på gang. Dette er forhåpentlig bare starten på et langt løp, sier han.