Får ett års fengsel etter narkosalg

En mann i slutten av 40-årene er dømt til ett års fengsel for å ha solgt og oppbevart narkotika.
nyheter

Bakgrunnen er at mannen høsten 2015 solgte 50 gram amfetamin og i desember samme år oppbevarte 194 gram amfetamin/metamfetamin.

Mannen tilsto i retten, men påsto at han ikke hadde fått penger for de 50 grammene. Disse skulle han ha gitt bort, blant annet som betaling av gjeld.

Mannen er allikevel dømt til en inndragning av 35.000 kroner – noe som tilsvarer totalen for narkotikasalget etter gramprisen han selv har oppgitt for politiet på 700 kroner.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter