Pågrep mann på flyplassen

Han hadde ikke møtt til soning.
nyheter

Onsdag kveld var en mann på tur inn i et fly, da han ble pågrepet av politiet.

Mannen skulle nemlig sone ved et fengsel på Østlandet.

- Han ble fanget opp på flyplassen og det ble gjort et registersøk på han der det viste at han ikke hadde møtt opp til soning av bøter, forteller operasjonsleder Lars Meland i politiet.

Pågripelsen fant sted uten dramatikk.

- Det gikk helt fint, opplyser Meland.

Mannen vil bli flydd til østlandet for å sone straffen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter