Slutter som rådgiver for ordføreren

Katarina Goldfain Johnsen (22) slutter som politisk rådgiver for ordfører Kristin Røymo (Ap).

Katarina Goldfain Johnsen. 

nyheter

På sin Facebook-side skriver Johnsen følgende fredag ettermiddag:

«Verdens kuleste jobb er ledig! Fra våren 2017 skal jeg studere meg ferdig. Det betyr at stillingen som politisk rådgiver for ordføreren i Tromsø blir ledig. Jeg er fantastisk stolt og takknemlig over at Kristin og Jarle har gitt meg denne muligheten. Holy så mye jeg har lært og fått være med på! Og enda gjenstår januar».

- Fantastisk spennende

Hennes siste arbeidsdag blir 31. januar.

- Det har vært helt fantastisk spennende å jobbe som rådgiver for ordføreren. Det er litt klisjé å si at ingen dag er like, men i denne jobben er faktisk ingen dager like. Det er alltid mye som skjer, man har varierte oppgaver og det er alltid noe å gjøre, forteller Johnsen til iTromsø.

LES OGSÅ: Byrådslederens politiske rådgiver nekter å bli medlem i Ap

Fortsetter studiene

Planen til 22-åringen er å fullføre bachelorgraden i statsvitenskap som hun har begynt på.

- Jeg ser et behov for å gjøre meg ferdig med studiene. Jeg kjenner at jeg har mer lyst til å studere statsvitenskap etter å ha sett prosessene man lærer på nært hold. Å studere videre er rett og slett et ønske for meg.

LES OGSÅ: Ørnebakk trekker seg fra nominasjonen

Johnsen gikk inn som politisk rådgiver for Kristin Røymo fra 1. juli 2016, etter å ha vært rådgiveren til ordfører Jarle Aarbakke (Ap) fra oktober i fjor.

- Er dette det siste vi har sett av deg på Rådhuset?

- For nå i alle fall. Ingen vet hva fremtiden vil bringe. Akkurat nå skal jeg studere, så det er mitt fokus.