I morgen og torsdag mister flere steder strømmen i Tromsø

Troms Kraft vil stenge strømmen flere steder i Tromsø kommune.

Troms Kraft kobler onsdag og torsdag ut strømmen på flere steder i Tromsø.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Onsdag er det hovedsaklig Sommarøy-beboerne som må klare seg uten strøm i visse perioder. Da kobles nemlig området Sommarøy hotell, Skipsholmveien 22 og Sommarøy fiskerihavn ut fra kl. 10.00 til kl. 15.00.

Årsaken til utkoblingen er arbeid på strømnettet.

Torsdag vil adressene Briknveien 1, 2B, 3, 4, 4B, 5, 6, 7, 8, Christian VII Gate 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14 og Gitta Jønssonsvei 2, 4 og 6 være uten strøm i omtrent to timer mellom kl. 00.00 og 06.00 grunnet arbeid på høyspentnettet.

Samme dag mister også Vikvegen 3, 5, 7A, 7B, Tønsvikvegen 824, 826 og 840 strømmen fra kl. 09.00 til kl. 10.00.

Storsteinnesvegen 1 til 16 og Vengsøyvegen 4 til 9 utkobles også fra kl. 09.00 til kl. 15.00 på grunn av omlegging av strømnettet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter