Brannutrykning til Skattøra

Brannvesenet rykket onsdag morgen ut etter melding om en brann hos Kvitebjørn Varme.
nyheter

Vakthavende ved 110-sentralen, Tore Hagerup, forteller at de har fått melding om at det brenner hos Kvitebjørn Varme ved siden av Remiks på Skattøra.

- Hva som brenner vet vi ikke ennå. Vi har sendt tre brannbiler dit etter at vi fikk melding klokken 06.24, sier Hagerup til iTromsø.

LES OGSÅ: Begynte å brenne i bolig i Tromsdalen

Slukket brannen

Klokken 06.38 melder også politiet på sin Twitter-konto at nødetatene har rykket ut etter melding om brann hos Kvitebjørn Varme i Ringveien 180.

Like etter klokken 07.00 kan 110-sentralen opplyse om at brannen er slukket.

- Vi har slukket brannen som er i bygningen til Kvitebjørn Varme. Nå driver vi etterslukking og kontroll av der det har vært brann, sier Hagerup, vakthavende ved sentralen.

LES OGSÅ: Fraråder innkjøp av julestjerner

Brann i nybygg

- De holder på å bygge der, så det kan ha skjedd i forbindelse med dette. Det er et nytt bygg under oppføring og det er mulig at det har gått varme i det, utdyper han overfor iTromsø.

Hagerup forteller videre at det har brent i deler av det nye bygget.

- Den var relativt raskt slukket, men ifølge mannskapet ville det ta litt tid før de ble ledige. De sa at det var komplisert. Det er sikkert forbi det er mye maskiner og ventilasjonsanlegg der. Det er et industribygg med mye rart inni, legger vakthavende ved 110-sentralen til.

Han opplyser at ingen personer kom til skade i brannen.

LES OGSÅ: Liv berger jula takket være gavmilde tromsøværinger (for abonnenter)