Mann (21) stjal bil – krasjet inn i to parkerte biler

21-åringen skal ha vært påvirket av amfetamin, klonazepam, alprazolam og THC da han krasjet inn i to parkerte biler.

TINGHUSET:   Foto: Gudrun Gulldahl

nyheter

Hendelsen fant sted i juli 2015. Mannen skal ha stjålet en personbil, deretter kjørte han inn i to parkerte biler. Det oppsto materielle skader på de to parkerte bilene, samt den stjålne bilen som 21-åringen kjørte.

Da han kjørte den stjålne bilen, skal han ha vært påvirket av amfetamin, klonazepam, alprazolam og THC. I tillegg skal han ha vært i besittelse av 6,28 gram hasj. Videre skal han heller ikke hatt gyldig førerkort.

Mannen er nå tiltalt for forholdet, og risikerer fengselsstraff i inntil tre år.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter