Flere personer tatt til legevakten og i arrest i natt

Troms politidistrikt har oppdatert sin Twitter-konto med nattens hendelsesforløp. Her har vi samlet oppdateringene:
nyheter

«Tromsø: mindreårig gutt innbrakt med bakgrunn i at han forulempet en patrulje. Anm for dette - blir hentet av foresatte.»

«Tromsø/Gimle: ung mann forsøkte å ta seg inn i kjeller. Viste seg at han mulig hadde fått juling forut. Sydd på legevakta. Vi oppretter sak.»

«Legevakta: kviknet til såpass at han kan sove i arrest. Imponert over å ha blitt tatt vare på i sentrum av helsepersonell på fritid»

«Tromsø: slossing utenfor et utested. Vanskelig å få oversikt, personalia notert og partene sendt i hver sin retning.»

«Tromsø sentrum: vi har plukket opp en meget overstadig kvinne som har behov for legetilsyn. Kjørt til legevakta.»

«Tromsø: fortvilet kjæreste klarer ikke å hanskes med sin overstadige partner. Hun får sove ut rusen i arresten hos oss.»

«Tromsø/Storgata: overstadig beruset person som etter hvert har blitt kjørt legevakta av en ambulanse.»

«Tromsø/Tomasjord: taxi bad om hjelp med truende kunde. Vi innhentet mistenkte og sørget for å bringe personalia på det rene. Mulig anm.»

«Tromsdalen: samme fest som vi dempet tidligere blusset opp igjen. resultatet denne ganger blir en anmeldelse for ordensforstyrrelse.»

«Tromsø: historien gjentar seg, repetisjon på forrige tweet. Bortsett fra at den bortviste mannen denne gang er i 20 årene.»

«Tromsø: gjest på utested som var til sjenanse. Gitt et muntlig pålegg til mann på 35 år om å holde seg unna plassen denne natta.»

«Tromsdalen: vi har stengt ned en fest med 18-20 åringer som har holdt voksne og barn våkne i nabolaget.»

«Tromsø: i øvre del av sentrum var det en ungdomsfest som gikk over styr. Mye full ungdom, mange under 18 år. En kjørt legevakt. Hus tømt.»