Denne klassen samlet inn 10.000 kroner til Bymisjonen

  Foto: Magdalena Therese Fosshaug

nyheter

6. trinnet ved Borgtun skole overleverte mandag 10.000 kroner til Kirkens Bymisjon.

Pengene hadde de samlet inn ved å arrangere adventskafe på skolen.

Også samlet inn penger til Barneavdelinga

- I tillegg har hele skolen samlet inn 5.000 kr til Barneavdelinga på UNN. I høst arrangerte vi solidaritetsjogg på Charlottenlund hvor elevene løp inn den nye løpebanen og hadde med seg penger, sier lærer Magdalena Therese Fosshaug.

De pengene ble i helga overført til Barne- og ungdomsklinikkens velferdskonto som en julegave fra hele Borgtun skole.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter