Her ble det funnet avvik under skjenkekontroll

Under en skjenkekontroll den 2. desember ble det avdekket flere avvik hos Bastard Bar i Tromsø sentrum.

Bastard Bar  Foto: Ronald Johansen

nyheter

I kontrollrapporten til kommunen står det at det er gjort observasjoner av åpenbart berusede personer som ble gitt adgang til skjenkestedet.

Ikke vist bort

Det ble også observert at åpenbart berusede personer ikke ble vist bort fra stedet. I rapporten opplyses det at ansvarshavende er informert om avvikene og hvilke observasjoner som ligger til grunn.

Ansvarshavende innrømmer også at det har vært flere personer den aktuelle kvelden som antas å være påvirket av andre ting enn alkohol.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter