Forventer hektisk romjulsfeiring

Det har vært en rolig julevakt hittil for politiet i Tromsø, men de kommende dagene får de trolig mer å gjøre.
nyheter

Operasjonsleder Morten Augesen hos Troms politidistrikt skal de kommende dagene være på jobb mens mange andre bedriver julefeiring.

Han kan fortelle at det frem til nå har vært rolig på for de politifolkene på jobb, men at han forventer at det tar seg opp i dagene fremover.

– Det kan bli litt mer hektisk de kommende dagene ja, spesielt natt til 3. juledag, sier Augesen, som opplyser at de fordeler ressursene ut i fra forventet arbeid.

– Det er klart at de dagene vi forventer mer liv på byen har vi litt ekstra bemanning, forklarer operasjonslederen.

– Jeg oppfordrer folk til å kose seg mye i jula, men samtidig oppføre seg, konstaterer Augensen overfor iTromsø.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter