10 ting Tromsø-nissen aldri ville ha sagt

I vår forrige nissesak viste vi til 10 utsagn som avslørte at nissen er tromsøværing. Her følger 10 ting Tromsø-nissen aldri ville ha sagt.
nyheter

Julenissen er selvsagt Tromsø-patriot på sin hals. Han kjøper julematen på Mydland, og håper at Bodø/Glimt rykker ned så mange divisjoner at det metriske system ikke strekker til.

Her ramser vi dermed opp 10 ting Tromsø-nissen aldri ville ha sagt:

1. «Æ og han Rudolf diskuterte det her i går, og vi syinns at Bodø vil være en glimmrannes hovedstad førr et samla Nord-Norge».

2. «Æ ska slutte å kaille seigmenn førr harstadværinga, ætter att vi hadde møte i Nisseutvalget mot Matvarediskriminering.»

3. «De e ikkje aille såm vet det, men på nittitallet va han Jack Berntsen stand-in førr mæ, mens æ hjalp han Halvdan Sivertsen med å skrive hits som «10.000 knallis-fjotta» og «Knut har løpetid», og «Kjærlighetsklysa».

4. «Han Jack for førr øvrig roinnt å spellte og sang under navnet Cornelis Feskvik, eller nåkka sånn, på søtti- og åttitallet.»

5. «Når æ å ho Nissemor fær på ferie tell «Granka» ætter julestria, e de to ting æ savne nåkka djævelsk: Sildoljelukta og kaffen på Alfheim stadion».

6. «Han Runar Berg hænnsa ikkje med vilje oinner cupfinalen i ’96. Æ va på alternativmæssa hær om dagen, kor æ blei førklart at det bare va en kosmisk hainnspålæggelse.

7. «Ailler bæst like æ å levere gava i Narvik. De e så kort vei opp tell Riksgrænsen førr å hainnle billig reinkjøtt.»

8. «Æ elske desæmber, når byen e foill av bona som ska på shopping, men ikkje kåmmer sæ længer einn tell pessoaret på Ølhallen.»

9. «Når deinn nye Kvaløy-forbindelsen kåmmer, skal æ å han Rudolf byinne å sykle roinnt med gavan.»

10. «Ka fan? Har du ikkje ækte, Ringnes-brygga Nordlandspils å særvere?».

Ha en fortsatt god jul!

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter