Fjellheisen med rekordår til tross for vesentlig ulempe

Selv om den holdt stengt de tre første månedene av 2016, har det blitt et rekordår for Fjellheisen.

BESØKSREKORD: Fra nyheisen åpnet i vår har det vært over 100.000 besøkende på Fjellheisen.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Lille julaften passerte Fjellheisen 119.000 besøkende, som er tusen mer en rekorden som ble satt i 2014. Dette er daglig leder Tom Schreuder svært fornøyd med, ettersom heisen kun har hatt åpent de ni siste månedene av året grunnet installasjon av nye gondoler.

Slik det ser ut nå havner vi på rundt 122.000 besøkende i 2016, selv om vi gikk glipp av rundt 30.000 besøkende de tre første månedene av året, forteller en meget tilfreds daglig leder.

Rekord på rekord

Det er dog ikke bare i antall besøkende de har satt rekorder, men også i omsetning.

I Fjellstua har vi satt omsetnignsrekord for hver måned som har gått, noe som naturligvis også har gitt rekordomsetning totalt sett. Det er kjempegøy å se at det går så bra, sier Schreuder.

Skryter av markedsføring

Han sier noe av æren skal gå til de nye gondolene, men retter mesteparten av skryten mot de som jobber med å markedsføre landet og byen.

Det har vært gjort en kjempejobb av selskaper som Visit Tromsø og Innovasjon Norge, som har gjort byen svært attraktiv for turister. Dette nyter alle reiselivsaktørene i Tromsø godt av, konstaterer Schreuder.