Flere bilbergingsoppdrag på julaften: – Har begynt å bli mer og mer vanlig

Til tross for en generelt rolig dag for bilbergingsselskapene hadde de nok å henge fingrene i på julaften.

BILBERGING: Selv om det var julaften hadde bilbergingsselskapene nok å gjøre på julaften.  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Da var det flere som var uheldige med bilen sin og trengte assistanse.

– Det har begynt å bli mer og mer vanlig for oss å rykke ut på julaften. For noen år siden var det nesten ingen oppdrag på oss denne dagen, forteller Jøran Karlsen, vakthavende bilberger i Viking.

LES OGSÅ: Utforkjøring på Berg

Rolig

Sammenlignet med ordinære dager hadde de likevel få oppdrag.

– Vi hadde kanskje rundt ti oppdrag. Det er ikke så veldig mange, sier Karlsen.

Like rolig var det hos Tromsø Assistanse.

– Vi hadde noen oppdrag på julaften. Jeg vet ikke eksakt, men det var under ti oppdrag, sier Trond Evensen, vakthavende bilberger i Tromsø Assistanse.

LES OGSÅ: Kjørte bil med 2,37 i promille

Kveldsoppdrag

Oppdragene var fordelt over hele dagen.

– Vi hadde noen oppdrag på dagen fram til klokken 16.00, og deretter ble det et lite opphold før vi fikk noen jobber på kvelden, sier Karlsen og forsikrer at alle kom trygt hjem til jul.

– Det gikk bra med de fleste. Det var to som måtte levere bilen sin på verksted. På den måten ble de billøs i julen, sier Karlsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter