Dette skjedde i natt

Politiet har hatt en overraskende rolig natt.
nyheter

2. juledag er tradisjonen tro en aktiv utelivsdag i Tromsø, men politiet kan allikevel melde om en rolig natt til tirsdag.

- Det har vært veldig stille, vi hadde trodd det skulle bli mer å pjuske med, men den gang ei, sier operasjonsleder Eirik Kileng.

Det politiet har meldt om gjennom natten er at en beruset tenåring ble påtruffet i sentrum, og siden kjørt hjem til sin mor.

De kunne også melde om at en beruset mann nektet å forlate et utested, og måtte bortvises fra stedet.

Ellers har det altså gått rolig for seg.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter