Dette var årsaken til strømbruddet mandag

Om lag 600 mistet strømmen mandag.

MØRKT: Både huslys og gatelys har gått i svart oppe på Mortensnes (her i krysset Losvegen og Båtsmannvegens).  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Mandag ble store deler av Mortensnes mørklagt etter et strømbrudd.

iTromsø fikk først tips om hendelsen 16.44 2. juledag, og strømbruddet skulle også gjelde Tverrforbindelsen og Tromsøhallen.

Tirsdag opplyser nettvakta hos Troms Kraft Nett at årsaken til strømbruddet var feil på en høyspenningskabel fra Charlottenlund til Tromsøhallen.

Om lag 600 strømkunder ble berørt av feilen.

Videre opplyser de at feilen oppsto 16.39 og var rettet 18.52. Ergo måtte de 600 klare seg uten strøm i tre timer og tretten minutter.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter