Hektisk nyttårsnatt for politiet

Politiet i Tromsø fikk en svært arbeidsom natt da tromsøsværingene feiret inngangen til det nye året.
nyheter

- SENTRUM: Det startet allerede en time inn i 2017 da to yngre kvinner ble tatt med til politistasjonen. Den ene av de to - en 21-åring - nektet å forlate et utested, selv om personalet hadde bedt henne gå. Den andre kvinnen - en 18-åring - ble tatt med til politistasjonen fordi hun var overstadig beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv.

- SENTRUM: En stund senere ble en 21 år gammel mann huket inn ettersom han nektet å etterkomme politiets pålegg om å forlate et utested. Det er opprettet politisak på forholdet.

- SENTRUM: En mann i 20-årene blir stoppet av politiet ved Fram-senteret. Da han blir undersøkt finner politiet narkotika på ham, og sak blir opprettet på forholdet.

- KVALØYSLETTA: Det ble meldt om krangling på en privatadresse på Kvaløysletta, men da politiet kom til stedet så hadde den ene av kamphanene forlatt stedet og situasjonen hadde roet seg ned.

- SENTRUM: Fra Stortorget ble en 18-åring bortvist da han laget kvalme utenfor et utested og nektet å fjerne seg da vaktene ga han beskjed om det. Han lyttet dog til politiet.

- SENTRUM: På et utested i sentrum ble det meldt om slåssing mellom to personer. Da politiet kom dit hadde de involverte forlatt stedet.

- SENTRUM: En 20 år gammel mann ble så trøtt av festlighetene at han sovnet i resepsjonen på et hotell. Da politiet kom til stedet kviknet mannen til og kunne forlate hotellet for egen maskin.

- SENTRUM: En mann i 20-årene ble slått i ansiktet inne på et utested. Politiet kom raskt til stedet og gjennomførte søk etter mannens antagonist.

- TROMSDALEN: En mann i begynnelsen av 20-årene ba politiet om hjelp da han følte seg truet av seks andre menn. Politiet kunne imidlertid roe gemyttene.

- TROMSDALEN: Krangling og tilløp til bråk på en privatadresse - som ble roet ned da politiet kom til stedet.

- MALANGEN: Politiet var nødt til å dra på langtur da det ble meldt om bråk og uhygge på en campingplass.

- VANGBERG: Politiet var nødt til å roe ned feststøy på en privatadresse. Etter at politiet har forlatt adressen tok seg festen opp igjen og politiet måtte gjøre vendereis. Da avsluttet de festen og sendte deltakerne hjem.

- SENTRUM: Slagsmål i kebabkø fører til at politiet må rykke ut. De to involverte mennene ønsker imidlertid ikke å anmelde hverandre for kamphandlingene.

- BEKKEVOLL: En mann i 50-årene er for beruset for å kunne komme seg hjem for egen maskin og får derfor hjelp av politiet.

- TROMSDALEN: En mann angriper en annen mann på en privatfest, men rekker å stikke av før politiet kommer. Det vil bli levert inn anmeldelse fra fornærmede.

- TROMSØYA NORD: Politiet må avslutte nok en fest der støyen forstyrrer nattero og fred for nabolaget.

- TROMSØYA NORD: En mann går rundt og banker på dørene til en privatadresse samtidig som han roker og skriker. Da politiet når fram til adressen er han imidlertid borte.

- TROMSØYA NORD: En aggressig og beruset mann er til sjenanse på en privatadresse, og politiet blir tilkalt for å roe ham ned.

- HÅKØYA: Slåsskamp på en privatadresse tvinger politiet til å kjøre ut til øya for å roe gemyttene.

- SENTRUM: En jente blir kjørt til legevakta etter at hun har vært involvert i en slåsskamp på en privatadresse dit politiet ble tilkalt for å roe ned situasjonen.

- TROMSØYA: En full og utagerende dame tvinger politiet til å rykke ut til en privatadresse på øya.

- TROMSØYA: Ytterligere en dame oppfører seg så dårlig og lager så mye kvalme at hun blir tatt med til drukkenskapsarresten av politiet som blir tilkalt til adressen.

- TROMSØYA: En tredje dame får også besøk av politiet ettersom hun driver og kaster gjenstander rundt seg og lager bråk i en leilighet nord på øya.

-