Mor og sønn stjal varer verdt over 140.000

En tidligere butikkansatt er sammen med sin mor tiltalt for tyveri av varer verdt over 140.000 kroner.

Nord-Troms tingrett. Foto: Petter Strøm  Foto: Petter Strøm

nyheter

En 26 år gammel mann fra Tromsø og hans 60 år gamle mor er i Nord-Troms tingrett tiltalt for overtredelse av straffeloven.

De to skal i perioden desember 2010 til desember 2013 ha stjålet varer for minst 140.575 kroner fra en dagligvareforretning i Tromsø.

I tiltalebeslutningen står det at sønnen, som var kassaoperatør ved den aktuelle butikken, ved ulike anledninger enten skal ha unnlatt å slå inn alle varene som hans mor handlet eller skal ha slått inn lavere pris enn varene faktisk kostet.

Det legges ned påstand om erstatning til fornærmede i saken, ifølge tiltalen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter