Tiltalt for biltyveri, trusler og vold

En 47 år gammel mann er tiltalt for overtredelser av en rekke paragrafer.
nyheter

Mannen skal i desember i fjor ha tatt en personbil tilhørende en annen mann, kjørt den og senere satt den fra seg et annet sted.

Der skal politiet ha funnet den påfølgende dag.

Tiltalte skal på dette tidspunktet heller ikke ha hatt gyldig førerkort.

Mannen er også tiltalt for at han i mai i fjor skal ha tatt et belte rundt halsen på en annen mann og strammet til. Samtidig skal han ha truet mannen og sagt til han at «no skal du bare finne dæ våpen, for du lever utrygt».

Senere på året skal han ha sendt et djevelansikt på Facebooks messenger-tjeneste til samme mannen, på tross av at han var ilagt besøksforbud.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter