Flere busser sliter på glatta

Kommunen er på vei for å strø.

  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Fredag morgen i 08.30-tiden får iTromsø tips om at flere busser skal ha problemer på det glatte føret på Varden på Stakkevollan.

Politiet er kjent med situasjonen.

- Vi har vært på stedet og er kjent med at bussene har slitt på det glatte føret, opplyses det fra operasjonsentralen til politiet.

- Kommunen er nå på vei for å strø, legger de til.

- Glatte veger

Troms fylkestrafikk opplyser på sine sider at et er glatte veger i store deler av rutenettet til bybussene og at dette kan påvirke busstrafikken i dag.

«Særlig i morgentimene før vegene er strødd. Våre kunder anmodes til å ta høyde for dette når de skal reise», melder de.

Hamna

Rundt 08.45 får iTromsø tips om at også en buss i Hamna har problemer på den glatte vegen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter