Mann fyrte av fyrverkeri på utested

Politi og brannvesen rykket natt til søndag ut til et serveringssted i Tromsø sentrum.
nyheter

I 02-tiden kunne politiet melde om utrykning til et utested.

- Brannalarm utløst trolig av fyrverkeri, skrev politiet på Twitter.

Rundt klokken 02.30 opplyser politiet at en mann i 30-årene er mistenkt for å ha avfyrt fyrverkeri inne på et utested i Tromsø sentrum.

Det opprettes sak på forholdet, opplyser politiet videre.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter