Så mange barn ble født ved UNN i fjor

  Foto: Tor Farstad

nyheter

I 2016 var det 1.399 fødsler på fødeavdelinga ved UNN.

Det er 30 færre fødsler enn i 2015. 50,5 prosent av de fødte var gutter (50,8 prosent i 2015), mens 49,5 prosent jenter (49,2 prosent i 2015).

Mest gutter

Ifølge SSB var andelen gutter på landsbasis 2015 51,4 prosent, og for jenter 48,6 prosent.

Antall tvillingsfødte i 2016 var 26, mens tallet på tvillingfødte i 2015 var på 38.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter