Brannvesenet rykker ut til Ishavskatedralen

nyheter

Tromsø brann og redning har onsdag ettermiddag rykket ut til Ishavskatedralen etter melding om at det lukter svidd i kirka.

- Vi er på stedet, men vet ikke helt sikkert hva som har skjedd. Det skal ha blitt meldt fra om at det luktet svidd og at det kanskje har vært litt røyk. Det er snakk om en elektrisk tavle som skal ha gått varm, så vi har kontaktet Troms Kraft også, sier Tore Hagrup, vaktleder ved 110-sentralen.

Ikke flammer

Troms politidistrikt er også informert om hendelsen, men er selv ikke på stedet.

- Det skal ikke være snakk om åpen ild eller skader, så det er ikke noe sak for oss, opplyser Eirik Kileng, operasjonsleder i Troms politidistrikt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter