Morgen-rave på Circa

– Det er ikke ofte du kan spise frokost og vifte med glowsticken samtidig

Circa følger den voksende trenden ute i verden, og starter opp morgen-rave!

HER SKAL DET DANSES FØR JOBB: Circa tilbyr morgen-rave 3. februar for dem som elsker å danse edru. 

nyheter

Konseptet i seg selv høres nok noe unaturlig og sært ut, men å rave, uten alkohol eller andre hjelpemiddel, før jobb har blitt svært populært byer som New York, Stockholm og London. Nå hiver Circa seg på trenden og 3. februar er det duket for byens første morgen-rave.

– Vi er ikke de første som gjør dette, men jeg kan knapt tenke meg en bedre start på dagen enn med litt tung dansemusikk, frokost og dansing før jobb, sier daglig leder Øivind Sjøvoll, og fortsetter:

– Det er mange som vil ut og danse på klubb, men det skjer som kjent kun sent på natten. Dette blir et tilbud for alle som vil på klubb og danse, men som av ulike årsaker ikke får det til på nattetid eller for folk som leter etter noe nytt å gjøre på morgenen. Det kommer til å bli artig å gå tidlig gjennom Storgata tidlig på dagen mens det pumpes ut tung bass fra oss.

Frokost og glowsticks

DJ for denne første happeningen, er Rune Winther eller DJ Runther, som har gjort seg bemerka utenfor bygrensa både for sine DJ- og produsentferdigheter. Circa vil også tilby frokost til sine ravere i form av müsliyougurt, kaffe, te og juice.

LES OGSÅ: Inviterer til nerdekveld for fluefiskere på Circa

– Vi har ikke helt bestemt tidspunkt ennå, men det blir enten fra klokka 8 eller 7, og vare i to timer. Det er ikke ofte du kan spise frokost og vifte med glowsticken samtidig, så jeg er veldig spent på hvordan responsen blir, sier Sjøvoll.

Satser på vinteren

Om det kommer folk og det er interesse rundt tilbudet, kan dette fort bli et fast tilbud på vinterstid.

– Når det er mørkt om morgenen trenger man noe litt ekstra, så dette er perfekt på vinterhalvåret. Det blir utrolig rart å måtte stå opp tidlig for å dra på klubb, men det blir også utrolig deilig. Jeg gleder meg i alle fall vanvittig mye, sier Sjøvoll.

– Hvis dette blir en suksess, så kjører vi på med et par til eventer i vinter, og så for fullt til høsten. Jeg har snakka med litt folk om det, og registrerer både interesse for å spille musikk og komme å danse på disse morgenen, så vi håper jo at det blir bra.