Får penger til tursti

nyheter

Kommunen får 13.000 kroner fra Troms fylkeskommune til turvei mellom Stakkevollan og Gimle. Pengene kommer fra inndratte midler til idrettsanlegg i fylket i 2016.

Det går fram av tilskuddsbrevet fra fylkeskommunen at kommunen må bruke pengene innen to år ellers blir de inndratt, delutbetaling kan foretas når anleggsarbeidene er kommet godt i gang og sluttutbetaling foretas ikke før kontrollert regnskap er sendt inn sammen med bekreftelse på fullført arbeid.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter