Avlyste filmvisning etter trøbbel på kinoen. – Jeg kan telle på to fingre hvor ofte vi har hatt slike problemer

Det gikk ikke som planlagt for 74 personer som hadde planlagt å se «Assassin’s Creed» på kino i kveld.

TRØBBEL: Det ble ikke noe action for 74 personer som ville se filmen «Assassin’s Creed», basert på den populære TV-spillserien.  Foto: Jon Terje Eiterå ° Jon Terje Eiterå

Beklager: Kinosjef Frank Bakkemo beklager ovenfor kinogjengerne som fikk ødelagt kinoplanene sine. Foto: Tobias Stein Eilertsen  Foto: Tobias Stein Eilertsen

nyheter

Grunnet tekniske problemer ble visningen først utsatt, før den ble avlyst da maskinisten ikke fant noen løsning.

Feil under overføring

Det bekrefter kinosjef Frank Bakkemo.

– Vi har mye digitale filer og elektronikk. Under overføringa fra bibliotekserveren til salen har et eller annet gått galt, uten at vi har fått noen indikasjoner på det, sier han.

– Det sto i våre systemer at filmen skulle være der, og vi fikk ikke noen feilmeldinger noen plasser før visningen skulle begynne. Det er frustrerende.

Beklager

Bakkemo beklager ovenfor kinogjengerne som ble rammet.

– Det er ikke noe artig, og dessverre er slikt utenfor vår kontroll. Jeg kan telle på to fingre hvor ofte vi har hatt slike problemer, etter vi gikk over til digital filmvisning.

Alle som skulle se forestillingen får refundert pengene for forestillingen, eller tilbud om billetter til en ny forestilling.

– Det skulle bare mangle. Det var ikke noen murring blant publikum, men det er klart de er skuffet når de har planlagt en kveld hos oss, og vi ikke leverer det vi skal, sier Bakkemo.