Tiltalt for å ha tatt med øks på K1

En mann i 30-årene fra Tromsø er tiltalt for en rekke forhold.
nyheter

Politimesteren har tatt ut tiltale på en mann (36) for en rekke brudd på straffeloven. Mannen skal ha begått grovt tyveri, brutt seg inn i en rekke private boliger, UiT og SINTEFs lokaler, stjålet to bil og brukt en annen bil som var stjålet og skal ha stjålet flere dyre vinterjakker fra garderoben på Kulturhuset. Mannen skal også ha stjålet en bilstereo, flere Mac-produkter, post fra postkasser, en bukse fra Cubus og tre cider fra Eurospar. 36-åringen er også tiltalt for å ha båret en kniv på Nerstranda og for å ha tatt med øks på K1-senteret. Han er også tiltalt for bruk av amfetamin og besittelse av en mindre mengde hasj.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter