Væpnet politiaksjon i natt

Troms politidistrikt måtte natt til søndag rykke væpnet ut etter melding om en at en person ble observert med kniv i et boligstrøk på Tromsø-øya.
nyheter

- Han ble observert utendørs og i tilknytning til en fest innendørs, så vi bevæpnet oss. Vi har vært i kontakt med noen av de vi tror har vært involvert i hendelsen, men har ikke klart å finne ut noe mer, uttalte operasjonsleder Ørjan Hole til iTromsø.

Det var Nordlys som først omtalte episoden.

Må anmelde

Det ble ikke gjort noe funn av våpen på stedet.

- Vi klarte ikke finne ut av hva som hadde skjedd i natt, så om saken skal tas videre må noen av partene anmelder hverandre, sier Hole.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter