Flere områder uten strøm i Tromsø og Balsfjord

Det melder Troms Kraft.
nyheter

På sine hjemmesider melder Troms Kraft følgende:

"Området Lakselvdalen,Lakselvbukt, Sjursnes, Skognes, Skarmunken og Ullsfjord er fri for strøm".

Rettetid er satt til klokken 21.00.

Det er også Stømbrudd på Kvaløya, opplyser Troms Kraft:

"Området fra Kvaløya trafostasjon til Futrikelv samt Kvaløyvågen og Vengsøy er uten strøm i forb med feil på høyspent linja. Våre montører driver ned feilsøking npå. Forventet rettetid er kl 23:00 i dag".

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter