The Edge er årets Clarion-hotell

The Edge ble søndag kveld kåret til årets Clarion-hotell.
nyheter

Hotellet i Tromsø knivet mot Clarion-hoteller fra hele Skandinavia om å motta prisen som årets Clarion-hotell.

– Sykt kult

Søndag kveld ble det klart at The Edge vant kåringen.

– Dette er helt sykt kult. Det er så enormt at vi i vår lille by slåss mot de største hotellmaskinene i hele Skandinavia. De sa i talen at vi vant fordi vi er innovative og er med på å endre hvordan folk ser på hotellverden, forteller hotelldirektør på The Edge, Øyvind Alapnes.

– Visste vi hadde gjort det godt

Hotelldirektøren innrømmer at han hadde et lite håp om å vinne kåringen.

– Når man blir nominert til en slik pris, så begynner man jo å håpe på at man skal vinne. I tillegg visste jeg at vi hadde gjort det bra gjennom hele 2016, sett ut fra målebarometerene vi har.

– Hva tenkte du da de sa at dere hadde vunnet?

– Da tenkte jeg på alle de 150 ansatte vi har på hotellet og hvor glad de blir.

– Nå skal vi hjem og ordne en ordentlig stor fest for alle de ansatte, sier Alapnes.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter