Han skal bemanne ferskt Tromsø-kontor

Ole Magnus Rapp skal nå skrive om Nord-Norge og nordområdene for Klassekampen.

Ole Magnus Rapp 

nyheter

Ole Magnus Rapp er nå ansatt som journalist på Klassekampens nyopprettede Tromsø-kontor.

Rapp har tidligere jobbet for Aftenposten, Finnmark Dagblad, Nordlys og Svalbardposten som både korrespondent, nyhetsredaktør og journalist.

Dette er første gangen Klassekampen starter lokalkontor i Tromsø, og Rapp får særlig ansvar for å dekke stoffområder som klima, fiskeri, petroleumsvirksomhet, forskning, sikkerhets- og nordområdepolitikk, melder Klassekampen i en pressemelding.

Tiltredelsen skjer i februar.

- Vi er veldig glad for å få med Ole Magnus Rapp på laget. Han er en svært erfaren reporter med bred kunnskap om en rekke nordnorske stoffområder. Han har også planer om å reise en god del i hele landsdelen. Vi gleder oss, sier ansvarlig redaktør Bjørgulv Braanen i Klassekampen i pressemeldingen.