Han skal bemanne ferskt Tromsø-kontor

Ole Magnus Rapp skal nå skrive om Nord-Norge og nordområdene for Klassekampen.

Ole Magnus Rapp 

nyheter

Ole Magnus Rapp er nå ansatt som journalist på Klassekampens nyopprettede Tromsø-kontor.

Rapp har tidligere jobbet for Aftenposten, Finnmark Dagblad, Nordlys og Svalbardposten som både korrespondent, nyhetsredaktør og journalist.

Dette er første gangen Klassekampen starter lokalkontor i Tromsø, og Rapp får særlig ansvar for å dekke stoffområder som klima, fiskeri, petroleumsvirksomhet, forskning, sikkerhets- og nordområdepolitikk, melder Klassekampen i en pressemelding.

Tiltredelsen skjer i februar.

- Vi er veldig glad for å få med Ole Magnus Rapp på laget. Han er en svært erfaren reporter med bred kunnskap om en rekke nordnorske stoffområder. Han har også planer om å reise en god del i hele landsdelen. Vi gleder oss, sier ansvarlig redaktør Bjørgulv Braanen i Klassekampen i pressemeldingen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter