Kjørte i 53 km/t over fartsgrensa – ble dømt

nyheter

En kvinne i 40-årene er dømt til samfunnsstraff i 36 timer med en gjennomføringstid på 120 dager.

Bakgrunnen er at kvinnen i fjor sommer kjørte en personbil med en hastighet på 133,86 km/t. Fartsgrensen på stedet var 80 km/t.

Kvinnen ga en uforbeholden tilståelse i retten, og denne tilståelsen ble styrket av de øvrige opplysningene i saken. Saken ble avgjort ved tilståelsesdom. Kvinnen mister også førerretten i ni måneder.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter