Brannalarmen gikk på Kulturhuset - Bygget ble evakuert

  Foto: Ida Ramberg

nyheter

Rundt klokken 15.50 torsdag gikk brannalarmen på Kulturhuset og Sånn.

Plassen evakueres og brann og redning er på stedet.

- Dusjing som utløste

- Vi har vært en snartur på Kulturhuset. Det var dusjing i en garderobe som utløste brannalarmen, så alt er i orden der nå, sier Klaus-Arne Lorentsen ved 110-sentralen til iTromsø like før klokka 16.00.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter