Vil ha flere med på Pride-laget

FRI Troms vil videreføre fjorårets Pride-suksess, men trenger flere med på laget.

Trenger deg: Gjengen bak Tromsø Arctic Pride trenger flere aktive medlemmer på laget for å kunne lage en enda større og mer relevant festival i år. Foto: Ronald Johansen 

nyheter

FRI (foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold) avholder sitt årsmøte neste torsdag, men varslerer allerede nå at de trenger flere aktive medlemmer for å kunne fortsette Arctic Pride.

– Det er veldig artig og givende når det står på, men det krever også planlegging og engasjement gjennom hele året. Derfor håper jeg flere vil være med på organiseringa i år, så festivalen kan bli enda større, bedre og mer relevant, sier festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen.

LES OGSÅ: Får titusenvis av kroner til kommunen

Over 1.000 med i fjor

Over 1.000 personer møtte opp i fjorårets parade og var en del av den rekordstore folkefesten Tromsø Arctic Pride i Tromsø. På årsmøtet skal det blant annet velges nytt styre og bestemmes hvilke aktiviteter styret skal arbeide med i tiden fremover. Tromsø Arctic Pride er en av hovedoppgavene, men arbeidet med å få på plass en handlingsplan for kjønn- og seksualitetsmangfold i Tromsø kommune er også viktig. Fredriksen oppfordrer alle som er engasjert i likestilling, rettigheter og LHBT-spørsmål til å komme på årsmøtet så de får på plass et nytt styre som kan jobbe sammen det kommende året.

– Alle kan bidra. Vi trenger folk med gode ideer, engasjement og godt humør. Det er fortsatt mange LHBT-spørsmål som er viktige å jobbe med her i Troms.