Vil ha flere med på Pride-laget

FRI Troms vil videreføre fjorårets Pride-suksess, men trenger flere med på laget.

Trenger deg: Gjengen bak Tromsø Arctic Pride trenger flere aktive medlemmer på laget for å kunne lage en enda større og mer relevant festival i år. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

FRI (foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold) avholder sitt årsmøte neste torsdag, men varslerer allerede nå at de trenger flere aktive medlemmer for å kunne fortsette Arctic Pride.

– Det er veldig artig og givende når det står på, men det krever også planlegging og engasjement gjennom hele året. Derfor håper jeg flere vil være med på organiseringa i år, så festivalen kan bli enda større, bedre og mer relevant, sier festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen.

LES OGSÅ: Får titusenvis av kroner til kommunen

Over 1.000 med i fjor

Over 1.000 personer møtte opp i fjorårets parade og var en del av den rekordstore folkefesten Tromsø Arctic Pride i Tromsø. På årsmøtet skal det blant annet velges nytt styre og bestemmes hvilke aktiviteter styret skal arbeide med i tiden fremover. Tromsø Arctic Pride er en av hovedoppgavene, men arbeidet med å få på plass en handlingsplan for kjønn- og seksualitetsmangfold i Tromsø kommune er også viktig. Fredriksen oppfordrer alle som er engasjert i likestilling, rettigheter og LHBT-spørsmål til å komme på årsmøtet så de får på plass et nytt styre som kan jobbe sammen det kommende året.

– Alle kan bidra. Vi trenger folk med gode ideer, engasjement og godt humør. Det er fortsatt mange LHBT-spørsmål som er viktige å jobbe med her i Troms.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter