Brøytebil, buss og personbil i grøfta i Ramfjorden

Flere kjøretøy har havnet utfor veien fredag ettermiddag.
nyheter

Det er ikke bare på Tromsøya det har vært trafikale problemer på grunn av snøfallet og det glatte føret.

Også Ramfjorden har flere kjøretøy havnet i grøfta fredag ettermiddag.

En tipser kunne i 17-tiden melde om et trafikkuhell på Fagernes i Ramfjorden. Han forteller til iTromsø at en brøytebil har kjørte utfor veien og truffet en lyktestolpe.

Det skal være glatt på stedet.

En annen tipser melder om at både en personbil og en buss har havnet i grøfta.

- I svingen i Norrbotn står det en bil som har kjørt rett ut av veien. Og på Fagernes står det en buss i grøfta. Den står i krysset på vei ned til E8, sier tipseren.

Han opplyser om at det er mye snø på veiene og vanskelige kjøreforhold.

- Det er kjempeglatt og 15 centimeter snø på veiene. Brøytebilen kom først nå. Det er ikke holdbart, sier tipseren like før klokken 19.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter