Buss har krasjet i husvegg

En fullastet rutebuss har krasjet i en husvegg på Tromsøya. Seks personer er fraktet til UNN.
nyheter

Hendelsen skjedde fredag ettermiddag i krysset Conrad Holmboes vei og Haakon VIIs gate på toppen av Tromsøya.

Se bilder av hendelsen i vinduet over!

Klokken 16.43 melder politiet på sin Twitter-konto at seks personer er fraktet til UNN for sjekk. Det er uvisst hvor mange passasjerer som var om bord i bussen da uhellet skjedde.

Var fullastet

En passasjer på bussen forteller at rutebuss 26 var fullastet av passasjerer da uhellet skjedde.

- Bussen var på vei ned bakken og skulle til å svinge ut på veien mot krysset. Den forsøkte å bremse, men da begynte hjulene å skli i motsatt retning slik at bussen mistet veigrepet, sier Jim Harald Benjaminsen.

- Det var fryktelig glatt på veien selv om bussen var utstyrt med kjetting, sier 26-åringen.

Fikk panikk

Det endte med at bussen havnet i grøfta og krasjet inn i en husvegg. Noe som førte til at det brøt ut full panikk i bussen.

- Vi som sto helt fremst i bussen så tidlig hva som skjedde og klarte å beholde roen, men de som satt lenger bak fikk panikk og det endte med at siderutene ble slått ut med nødhammeren. Heldigvis var det faktisk ingen som kom til skade. Jeg klarte å huke tak i en eldre mann som sto ved siden av meg slik at han ikke falt om, sier Benjaminsen.

Jim Harald Benjaminsen (26) var passasjer på bussen som fredag ettermiddag krasjet inn i en husvegg.  Foto: Trond Haakensen

Kjente et drønn

iTromsøs reporter på stedet har vært i kontakt med kvinnen som bor i den aktuelle boligen.

Kvinnen forteller at hun sto på kjøkkenet da hun plutselig kjente et drønn som gikk gjennom huset. Hun oppdaget deretter bussen som hadde kjørt inn i husveggen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter