Nå kommer «Airbnb» for hunder til Tromsø

Hundepass-tjenesten Dogbuddy lanseres i Tromsø etter at den kom til Oslo forrige måned.

  Foto: Pax Engström Nyström för Wonderboo

nyheter

– Vi er veldig glade for at vi nå kan hjelpe hundeeiere over hele Norge med å finne hundepass. Det er en naturlig tilpasning for oss, spesielt etter vår vellykkede lansering i Sverige i fjor og stor interesse i Oslo sist måned. Vi streber etter å være det beste møtestedet for alle hundeelskere, ved å gi trygg og pålitelig hundepass, uttaler Richard Setterwall, CEO og grunnlegger av Dogbuddy, i en pressemelding denne uken.

GPS-spore hundens tur

DogBuddy er Europas største og raskest voksende online hundepass-tjeneste. Tjenesten ble en umiddelbar hit i Sverige i fjor, og kom til Oslo like etter nyttår. Nå ekspanderes det blant annet til Tromsø.

Ved hjelp av en app kan eierne chattes, lastes opp bilder og GPS-spore hundene sine lufteturer slik at eierne kan følge med på hvor lange turer hundene får.

– Dette gjør at hundeeierne kan slappe helt av og vite at hunder deres er i trygge hender.

For å lettere koble sammen hundeeiere med hundepassere kan man også bla gjennom registrerte hunder og melde interesse for hvem som ønsker å passe deres hund.

350.000 registrerte

DogBuddy ble grunnlagt i 2013 og har allerede over 350.000 registrerte hundeelskere over hele Europa. Av land hvor tjenesten er lansert finner vi Spania, Italia, Tyskland, Sverige og Norge.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter