Snøfallet fører til busskaos

Flere busser har fredag fått problemer på grunn av snøfall og glatte veier.
nyheter

nettsidene til Troms fylkestrafikk meldes det om store forsinkelser på byrutene fredag 17. februar på grunn av glatte veier.

Se tipsernes bilder av busskaoset i vinduet over!

Full stopp i Kongsbakken

I Kongsbakken har det fredag vært store trafikale utfordringer. Tipsere melder til iTromsø om flere rutebusser, deriblant rute 20, 28 og 40 som har blitt stående fast i bakken.

Årsaken til problemene er glatte veier og flere kjøretøy, også personbiler, som har blitt stående i kjørebanen.

- En personbil har sperret veien i krysset oppe ved Gyllenborg. Ingen busser får passert og flere kommer seg ikke opp. Det er totalt kaos! Det står flere busser i Fredrik Langes gate som venter på å få komme opp, sier en tipser.

Store utfordringer

Også i Røstbakken har en buss fått problemer. En tipser sier til iTromsø at en rutebuss sent fredag ettermiddag har sklidd av veien og havnet i grøfta.

Like før klokken 17 kunne politiet melde om en buss som hadde kjørt i grøfta i Siriusvegen på Tomasjord. Ingen personer skal ha kommet til skade i uhellet.

Forsinkelser

Fredag ettermiddag i 15-tiden ble 22-bussen til Kroken stående fast i Uranusveien. En tipser forteller til iTromsø at hendelsen førte til at flere andre busser måtte vente.

- Rute 24 til Giæverbukta som jeg satt på, måtte ta en omvei, og kjøre ned på Evjenvegen i stede for sin vanlige rute. KAOS!, skriver tipseren.

I 14-tiden fredag fikk en annen buss problemer på det glatte føret. Da ble rutebuss 26 stående fast ved Kongsbakken like overfor Tromsø sentrum.

- Den sto med nødblinken på og forsøkte å rygge bakover. Det sto to andre busser bak som ble stående på grunn av dette. Det så ut som det var glatt der, og det var ganske tett med snø, sier en annen tipser til iTromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter