Disse mister strømmen til uka

Flere husstander i Tromsø blir uten strøm mandag og tirsdag.
nyheter

Troms Kraft melder om flere planlagte strømstanser den kommende uken.

Mandag 20. februar blir kunder i Skipsholmvegen på Hillesøy koblet ut fra kl. 23:30 til tirsdag kl. 06:00 grunnet arbeid på høyspentnettet.

Tirsdag 21. februar blir Skjelnanvegen 2–17 og Tønsvikvegen 109–184 koblet av strømnettet fra klokken 09:00 til 10:00 på grunn av arbeid på høyspentnettet.

Det samme gjelder Vintervegen 1-4, Vårvegen 1-8, Sommervegen 1-8, Movikvegen 1 og 15, Tønsvikvegen 337 og 345, som blir uten strøm fra klokken 11:00 til 12:00 tirsdag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter