Med såpeglatte veier, dårlig sikt og tett snøfall, lå ikke forholdene til rette i Tromsø-trafikken i dag. Både tipstelefonen og e-posten til iTromsø gikk varm med meldinger om uheldige folk i trafikken.

Seilte ned bakken

• Klokken 08.50 meldte politiet om en trailer som sto fast i Elvegata, mellom Skippergata og Storgata.

• Like før klokken 10.00 havnet en lastebil i grøfta etter å ha seilt ned Gimleveien. Veien ble sperret helt til bilberging kom til stedet og ryddet opp.

– Den var nesten på tur gjennom gjerdet, forteller en tipser til iTromsø.

Skadet på isen

• Klokken 10.30 ble et vogntog stående bom fast i bakken ved Skjernes kiosk i Tromsdalen.

• Like etter klokken 12.00 skled en kvinne på isen i Elvegata og skadet seg. Forbipasserende hjalp kvinnen, og også politiet bidro.

– Det var egentlig et ambulanseoppdrag, men vi var like rundt hjørnet og stilte derfor opp, forteller operasjonsleder Eirik Kileng.

Kvinnen skadet armen sin, men ellers gikk det greit med henne.

Skled inn i gjerde

• Like etter klokken 13.00 fikk en buss problemer i Gåsværveien like ved Ishavskatedralen. Bussen skled ned bakken og inn i et gjerde.

• Like før klokken 13.30 fikk politiet melding om et trafikkuhell i lyskrysset mellom Kongsbakken og Grønnegata. En buss hadde kjørt inn taxi bakfra, to personer ble sendt til legevakta for sjekk etterpå.

SATT SEG FAST: Vogntoget satt seg fast ved Skjernes kiosk i Tromsdalen. Foto: Tipser
KRASJ: En buss var uheldig og kjørte inn i en drosje bakfra. To personer ble sendt til legevakta for sjekk. Foto: Tipser