Dømt for å ha solgt samme kano 12 ganger

En mann i 40-årene er i Nord-Troms tingrett dømt for å ha solgt samme kano hele 12 ganger og aldri sendt den til kjøperne.

Tingretten Tromsø  Foto: Marius Hansen

nyheter

Han har også solgt flere motorsykkeldeler og et telt. Heller ikke her har han sendt varen, men heller forsøkt å lure til seg penger fra andre kjøpere.

Mannen dømmes til 120 dagers fengsel, hvor 60 gjøres betinget med en prøve tid på to år. Mannen må også tåle inndragning av 91.184 kroner.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter