Rutebuss kjørte utfor veien på Kvaløya

nyheter

Troms politidistrikt melder at en buss har kjørt av veien ved Slettaelva på Kvaløya.

Det skal ikke være snakk om personskader og politiet er på stedet.

Grei trafikkflyt

Politiet melder at uhellet skal ha skjedd idet bussen kjørte for langt ut på en løs vegskulder og gled ned i veigrøfta.

- Trafikken flyter fint forbi stedet nå, men det kan bli en stopp der når bussen skal berges, sier operasjonsleder Roy-Tore Meyer til iTromsø.

Ikke spesielt glatt

- Er det glatt på stedet?

- Nei, det er ikke meldt ifra noe om at det er spesielt glatt der, sier Meyer.

- Hadde bussen på kjetting?

- Det har jeg ikke noe informasjon om.

- Ikke kjettingvær i dag

- Veien har vært brøytet utenfor asfaltkanten, så hvis man følger brøytekanten havner man utenfor. Dette har ingenting med kjetting å gjøre, og det er strentgt talt ikke kjettingvær i dag, sier Magnar Nilssen, driftssjef i Nobina.

iTromsø kommer tilbake med mer!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter