Trafikkuhell i Tverrforbindelsen

nyheter

Like rundt klokken 10.00 torsdag skal det ha skjedd et trafikkuhell på toppen av Tverrforbindelsen ved krysset som går ned til Båtsmannvegen.

-  Vi rykker ut nå. Meldingen går på at en bil har kjørt i midtrabatten og at airbaggen har blitt utløst. Det er uvisst om det er snakk om personskade, sier operasjonsleder Roy-Tore Meyer i Troms politidistrikt til iTromsø rundt klokken 10.22.

Flere tipsere melder at skiltet i midtrabatten har knekt som et resultat av uhellet.

To personbiler

Klokken 10.41 oppdaterer politiet saken. Det skal ikke være snakk om personskader.

- Det har vært et sammenstøt mellom to personbiler i dét en av bilene skulle kjøre ut i Tverrforbindelsen. Det er ganske åpenbart snakk om et brudd på vikeplikten. En bil er i det minste ikke kjørbar, for tauing var rekvirert før vi kom til stedet, sier Meyer.

Vogntog i trøbbel

Mens politiet jobber med å få løst situasjonen, har også et vogntog kjørt seg fast litt lengre ned i bakken.

- Det er litt for oss å ta tak i i dét området akkurat nå for å få ting optimalt igjen, sier operasjonsleder Roy-Tore Meyer i Troms politidistrikt til iTromsø rundt klokken 10.52.

iTromsø kommer tilbake med mer.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter