Vil ha snarlig realisering av Ullsfjordforbindelsen

Illustrasjon fra rapport om Ullsfjordforbindelsen fra 2013.  Foto: Hilde Sjurelv

nyheter

– Tromsø-rådets regionråd støtter prosjektet Ullsfjordforbindelsen og oppfordrer Troms fylkeskommune til å jobbe for en snarlig realisering av veiforbindelsen. Det samme gjelder for Langsundforbindelsen, heter det i en enstemmig uttalelse.

Ullsfjordforbindelsen AS presenterte oppdaterte tall for regionrådet som viser at forbindelsen er et godt samfunnsøkonomisk prosjekt med solid egenfinansiering.

Regionrådet mener planprosessen må følges opp umiddelbart.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter