Flere ferger og hurtigbåter innstilt fredag

nyheter

Troms fylkestrafikk oppdaterer fortløpende trafikksituasjonen utover dagen.

  • Hurtigbåt rute 2 mellom Finnsnes og Harstad er innstilt: Pga svært mye vær og sjø i sørfylket innstilles båten som skal gå fra Harstad kl 0700. Båten fra Tromsø mot Harstad prøver å gå turen, men snur på Finnsnes og tar ruteturen for nordgående båt fra Finnsnes kl 0845 som normalt.
  • Det er stor fare for at avgangene kl 13.00 fra Harstad og 1345 fra Tromsø blir innstilt pga været. Det settes ikke opp busser. Avgangene kl 1615 fra Tromsø og 1700 fra Harstad forventes å gå som normalt, da været skal løye utover dagen

  • I  området i og rundt Harstad og Senja er det problemer med både ferger og bussavganger.


- Det er mye vær og det endrer seg raskt. Det meldes stadig om forsinkelser og innstillinger pga dårlig brøytede veier, vind og snøfokk, samt utforkjøringer og sperring av veier. Dette medfører utfordringer for våre operatører. Vi skal prøve å få lagt ut avvik fortløpende melder Troms fylkestrafikk.